Bliv spejder og kom ud i det fri

Har du overvejet om dit barn skal væres spejder? Der er mange fordele i at være spejder og komme ud i naturen hver dag for at lave alt fra at lege til at bygge bål.

Det at være spejder handler ikke længere om at hjælpe gamle damer over vejen. Det handler i langt højere grad om at lege og hygge sig sammen med venner og lege i naturen samtidig med at man lærer en masse.

Måske har dine børn allerede været efter dig for at du skal tilmelde dem, eller så er de startet og har nu brug for en spejderuniform så de kan ligne alle de andre. Spejderuniformer er dyre og kan være meget slidte, hvis man finder dem på marketplace eller på den blå avis.

Det kan også være dyrt at købe udstyr for 1000 kroner, hvis ikke helt ens barn er sikker på om det er spejder man vil gå til. Derfor kan man igen godt købe det brugt, selvom det måske ikke er helt nyt. Det ser man alligevel ikke, når man først kommer ud og leger i skoven – så er alle lige.

Hvis man alligevel vil starte med noget nyt kan man overveje en startpakke til enten KFUM spejderne eller til FDF spejderne. De kan blandt andet købes gennem friluftshoppen.dk – her kan du også finde andet friluftsudstyr som du kan bruge når du eller børnene går til spejder. Eller hvis i bare godt kan lige at tage hele familien med ud på tur i shelter eller i skoven.

Når i alligevel er i skoven, så er det godt at have hunden med, så den også bliver luftet og hele familien får nydt at være sammen. Når man tager hunden med ud så er det vigtigt at den har fået loppemiddel inden den kommer ud, så man ikke får slæbt lopper eller andet utøj med hjem igen. Det finder du dog ikke på friluftshoppen.dk, der skal du derimod over på onlineloppemiddel.dk for at finde det.

Disclaimer

Leave a Reply