Gå sommeren i møde med en ny snapback

30. juni 2015 0 Af Kasper Lorenzen

Hvis du ikke er helt oppe at køre over at sommeren snart er her, så ved jeg ikke helt hvad der skal til. Jeg er i hvert helt oppe i skyerne over, at vejret så småt begynder at blive bedre – og at jeg snart kan pakke overjakken væk.

Sommeren betyder nemlig ikke kun strandture og grillvejr, det betyder også, at jeg kan få lov til at købe en masse nyt modetøj, der passer til årstiden. Jeg er noget så træt af at gå rundt i det samme, kedelige vintertøj. Der skal ske noget nyt, og det sørger sommeren helt automatisk for.

En af de ting som står øverst på min ønskeliste er en ny snapback, og jeg ved allerede hvilket mærke, den skal komme fra. Jeg er nemlig, for nyligt, blevet introduceret til tøjmærket Mitchell & Ness, der laver vildt fede caps til unge modefyre som mig selv.

Fra sportswear til streetwear

Mitchell & Ness er efterhånden et gammel tøjmærke, og de er væsentligt mere kendte i USA end herhjemme. Det er nemlig et brand, der har lavet spilletrøjer til alle de store baseball og basketball hold derovre. Om end det ikke optager os vildt meget herhjemme, så ved alle hvem Mitchell & Ness er i Amerika.

De startede som bekendt med at producere spilletrøjer til alle de store sportshold, men da interessen for sport tog til – så kunne du naturligvis også finde snapbacks og sweatshirts med dit yndlingshold i din nærmeste sportsbutik. Oftest stod der Mitchell & Ness i nakken, og det har bidraget til, at brandet nu er verdenskendt.

Med caps fra Mitchell & Ness får du ikke noget revolutionerende eller unikt, til gengæld får du design, der er gennemført og solidt. Jeg har altid været helt syg med kasketter, og jeg kan ikke få nok. Til gengæld er jeg meget konservativ med, hvordan mine caps skal se ud – og her Mitchell & Ness altid en sikker vinder.

Hvis du mangler en smart snapback til sommeren, så får Michell & Ness mine varmeste anbefalinger.

Disclaimer