Her finder du billige loppemidler – online

Når man har en hund som kæledyr så er det vigtigt at man kommer ud blandt andre hunde og ud i naturen og lader hunden bruge sine sanser til at finde rundt med. Det betyder så med næsten 100% sikkerhed at på et eller andet tidspunkt så tiltrækker din hund lopper. Her er nogle tips til at få bugt med dem.

Der er mange måder at behandle lopper på, de mest effektive af disse er professionelle loppemidler som kan købes i enhver dyrehandel eller hos enhver dyrlæge. Hvis du er lidt erfaren og ved hvad du kigger efter ,så er der penge at spare på loppemidler.

Der er mange webshops som sælger loppemidler og hvor der næsten altid kan spares en del penge. Den eneste ulempe ved webshops er at der altid kommer fragt på prisen. Det er her, det godt kan betale sig at købe et par pakker af loppemidler online. De fleste loppemidler kan (udover at behandle for lopper) også forebygge mod loppeangreb. Det kan med fordel benyttes forebyggende, således at du ikke trækker en masse lopper med hjem og evt. smitter de andre dyr i husstanden.

Man plejer at sige at hvis hunden har lopper, så har hele huset lopper. Dette skyldes at det faktisk ikke er hunden som har de fleste af lopperne, det er hundens kurv, tæpper, gulvet osv. Det er her et loppemiddel som kan forebygge kommer ind i billedet.

Køb et par stykker med det samme og spar lidt på portoen og så har du også en pakke loppemiddel til næste gang hunden skal afsted i hundeskiven, så kan du nemt forebygge og måske undgå at trække en masse lopper med hjem.

Disclaimer

Leave a Reply