Hotel i Køge

25. april 2018 0 Af Kasper Lorenzen

Hvis du leder efter et hotelophold i verdensklasse, så skal du kigge nærmere på et af de mange hoteller under Helnan International Hotels. Kæden lever efter sloganet ”symbolet på skandinavisk gæstfrihed” – og du kan være sikker på, at du ikke kommer til at mangle noget. Ejeren af hotelkæden er Enan Galaly, der startede som opvasker, og senere blev ejer af Helnan International Hotels. Hotelkæden består af 15 hoteller, der alle har fire eller fem stjerner.

Hvis du oplever, at hverdagen er fuld af stress og jag, så er det måske på tide, at tage et velfortjent hvil på et af hotelkædens flotte hoteller.

Weekendophold og hotelophold

Mange par benytter muligheden for at tage et pusterum på et lækkert hotel. Her har du muligheden for at nyde en afslappende weekend, hvor du får lækker mad og fortrinlig service. Mange af hotellerne under Helnan International Hotels har både swimmingpool, fitnesscenter og forskellige aktiviteter, der sikrer et lækkert ophold med masser af muligheder for sjælelig og fysisk udfoldelse.

Hvis du påtænker et hotel i nærheden af København, så har du muligheden for at overnatte på Hotel Hvide Hus i Køge. Dette hotel i Køge blev opført i 1966, og har en lang tradition bag sig. Hotel Hvide Hus i Køge er et firestjernet hotel, der har restaurant, bar, udendørs terrasse med grill og fitnesscenter. Uanset om dig og kæresten skal have en romantisk weekend – eller om dig og kammeraterne skal have en fed bytur – så kan du få det hele opfyldt i Køge.

Naturskønne omgivelser

Hotel Hvide Hus i Køge ligger placeret 30 minutters kørsel fra København, og ligger placeret i idylliske omgivelser. Hotellet er placeret 100 meter fra stranden – og der er rig mulighed for at få masser af frisk luft. Du kan rolig tage et weekendophold i Køge, og forvente en masse gode oplevelser, velvære og ro i sjælen. Alle hotellets værelser har en spændende indretning, og mange af værelser har adgang til privat balkon.

Tag kæresten, veninden, kammeraten eller familien i hånden – og få en afslappende luksus weekend i Køge. Her du kan trygt slippe hverdagens stress og lade dig forkæle.

Find alle hoteller i Danmark i denne oversigt på hjemmesiden Hotellent.com, hvor du finder hoteller, moteller og kroer i alle byer i landet.

Disclaimer