Pimp din garderobe med Minimum

Pimp din garderobe med Minimum

10. februar 2013 0 Af Kasper Lorenzen

Minimum er et dansk tøjmærke, der blev startet i 1997. Den første butik med Minimum blev åbnet i Smilets By, Århus. Mærket Minimum blev i første omgang lavet til mænd – men siden hen er der også kommet kvindetøj til. Visionen bag mærket er, at skabe moderne og progressivt design, der tager udgangspunkt i den skadinaviske stil. I dette indlæg kan du læse mere om, hvilke skjorter der pimpe din garderobe – og gøre dig klar til at rocke byen.

Skjorter med print

Minimum er en af de danske mærker, der har en masse fede skjorter med print. En skjorte kan både være casual, stilet eller retro – så uanset hvilken stil du sværger til, så kan du finde noget, der passer din smag. Har du ikke noget imod at skille dig lidt ud – så kan du hos Minimum finde en skjorte der bl.a. har leopardprint, og som i øvrigt er supercool. Du kan virkelig rocke den fede stil med en skjorte med leopardprint og et par slidte jeans.

Cowboyskjorter

Mange har dømt cowboyskjorten ude – men faktum er, at den er kommet tilbage igen og igen, og den er stadigvæk fed. Minimum har både lyse og mørke cowboyskjorter, så du har rig mulighed for at sammensætte et fedt outfit med en cowboyskjorte. En mørk cowboyskjorte og et par sorte jeans er en personlig favorit – og det er et look, der forener pænt tøj med lidt drengerøvsstil. En anden mulighed er, at smide en farverig butterfly ind i blandingen, da det giver en fed kontrast til denim-stilen.

Ensfarvede skjorter

De klassiske ensfarvede skjorter kan man altid bruge – og de går aldrig af mode. Du kan vælge at have skjorten på til habitbukser med et slips eller butterfly – og så er du i hvert klar til at møde svigerfamilien. En anden mulighed er at have en åben skjorte, der hænger uden for bukserne; det er stadigvæk pæn påklædning, men knap så formelt. Den sidste er også den frækkeste; den ensfarvede skjorte med jeans og butterfly.

Fed stil med danske tøjmærker

Minimum er fedt dansk mærke, der virkelig sætter et personligt præg på din garderobe. Minimum kan findes online, og her kan du være heldig, at spare en masse penge. Jeg har selv en del Minimum tøj i mit garderobeskab, og jeg vil bruge dette indlæg på at fortælle dig hvorfor.

Skjorter
Jeg elsker skjorter. Rigtig meget. Og derfor elsker jeg naturligvis Minimum. Minimum laver en masse fede skjorter, og jeg bilder mig selv ind, at jeg har råd til mange flere end jeg reelt har. Jeg er især vild med deres skjorter, der har et mønster – og ikke bare er ensfarvede. Jeg bruger mine skjorter dagligt, og når de bare hænger løst udover bukserne, så virker det ikke så formelt. Hvis jeg har en af mine Minimum skjorter på til festivitas, så ryger den ind i bukserne med en butterfly til – eller også smider jeg en pullover over, og topper det hele med en habitjakke. På denne måde er skjorter langt mere anvendelige end t-shirts, og jeg synes ikke det er lige så kedeligt at have på. Skjorter skaber min stil, og den kan skabe din.

Chinos
Jeg kan virkeligt godt lide jeans – men chinos har altid være en favorit. Minimum laver nogle rigtigt gode chinos, der har en kanon pasform (til min sjove krop i hvert fald). De er endvidere ikke vildt dyre, så jeg har sørget for, at jeg har et par forskellige i skabet. De passer ydermere rigtig godt til en skjort, nu vi er ved det.

Ensfarvede t-shirts
Ensfarvede t-shirts kan være ret kedeligt, men jeg elsker at have mange af dem. Det er simpelthen fordi, at jeg kan godt kan lide, at mit skab er fyldt op med en masse basis tøj. Almindelige t-shirts, der er ensfarvede, kan man altid bruge. Minimum laver dem både med rund hals og med v-hals. Her er jeg nok selv mest til den runde hals.

Disclaimer