Skal jeg købe arbejdstøj til min kone?

Det her lyder måske som et underligt spørgsmål. Men det er faktisk et spørgsmål jeg fik i sidste måned fra en kammerat.

Kammereten og jeg kom til at skrive lidt sammen over facebook messenger, det er jo det man gør de her dage, når hele landet er lukket ned. Sagen gik på at hans kone snart havde fødselsdag, og han tænkte at når jeg jo var kvinde kunne han lige vende det med mig. Det var nemlig et af de der dilemmaer som kunne have været i radioprogrammet “Mads og monopolet”.

Sagen er at i den her tid, hvor mange arbejder hjemmefra så kommer man i gang med en masse forskellige projekter i og omkring huset. Det er der som sådan ikke noget galt i, men det er måske ikke lige en passen de gave. Min kammerats kone ønsker sig faktisk et par Birkenstock Træsko til at have på rundt omkring på gården (nedlagt landbrug, hvor man udnytter længerne til beboelse og en webshop) og lave arbejde i dem.

Dilemmaet består så i at min kammerat vil gerne give sin kone disse Birkenstock Træsko, han har endda fundet dem på en anden webshop, men han holder igen fordi han synes det er for kedeligt at give arbejdstøj i en fødselsdagsgave.

Min anbefaling var naturligvis at give de træsko (der er jo en grund til at vi kvinder siger havd vi ønsker os 😉 ) og så finde et lækkert smykke også for at vise hende hvor værdsat hun er. Så skal han samtidig lave noget mere ud af dagen, noget som ikke er gaver – dække pænt op til en intim middag (uden børn) med blomster og levende lys og så drikke en flaske vin og virkelig lade hende forstå hvor speciel hun er.

Disclaimer

Leave a Reply