Trykker alderen? Klæd dig ungdommeligt

Trykker alderen? Klæd dig ungdommeligt

9. juli 2013 0 Af Kasper Lorenzen

I dag er tendensen i samfundet, at mange bestræber sig på at være så unge som muligt, se så unge ud som muligt og at opføre sig så ungt som muligt. Alle er vel i større eller mindre grad lidt skræmt over at blive ældre, og desværre passer myten om kilden til evig ungdom ikke. Og dog – tøjmærket Ofelia kan måske hjælpe lidt på vej! Ofelia er et dansk mærke, der har eksisteret siden 1998, og målgruppen er primært moderne kvinder i alle aldre, men det karakteristiske ved Ofelias tøj er, at det bærer et meget ungdommeligt og farverigt præg. Ofelia et desuden blevet meget populært de sidste mange år grundet tøjets ungdommelige præg.

Med tøj fra Ofelia er du altid sikker på at være med på moden, da Ofelia hele tiden er helt opdateret på, hvad der rører på sig på den internationale modescene.

Det ungdommelige ved Ofelia er nemlig, at al tøjet er meget farvestrålende og festligt, uden det er overdrevet. Derfor henvender tøjet sig ikke kun til de unge piger, men kan også sagtens bæres af lidt mere modne kvinder, der blot ønsker en mere ungdommelig stil.

Normalt har man som studerende ikke de helt store formuer at spendere for, og derfor kan man også sige, at endnu en af grundene til at Ofelia har mange ungdommelige tendenser er, at tøjet befinder sig i en forholdsvist lav prisklasse. Når nu vi har haft finanskrise, er der mange, der har sparet rigtig meget på deres forbrug – heriblandt når det kommer til tøjkøb. Derfor formår Ofelia hele tiden at være et meget eftertragtet og efterspurgt mærke, da både prisen og tøjet er super lækkert!

På trods af, at tøjet fra Ofelia fås til en fornuftig pris, er der ikke tale om et discountmærke – tværtimod! Ofelia går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er alle materialer nøje udvalgt og meget rare at have på. Allerede ved første øjekast kan man fornemme, at man altså har med et stykke tøj at gøre, der er yderst komfortabelt at have på.

Hvis man derfor ønsker et ungdommeligt look til en ungdommelig pris, er Ofelia helt klart en anbefaling. Med tøj fra Ofelia, går man hverken på kompromis med kvaliteten, prisen eller moden. Tøj fra Ofelia kan købes på www.skott.com.

Disclaimer