Om Carl Aage

Goddaw. Jeg er gammel traver fra 1943. Jeg blev født under krigen og har oplevet kartoffelkure, oliekriser, kolde krige, krigen mod terror, og nu sidder jeg her og blogger… Det var mit kvikke barnebarn, der lærte mig, at jeg kunne øse ud af min visdom her online i stedet for til familiesammenkomsterne. Det tog jeg til mig. Om det er fordi den lille flab ikke vil høre på mig, eller fordi han oprigtig tror, at hans bedstefar kan berige denne verden med hans skriverier, vil jeg lade stå hen i det uvisse.

Nå, men hvorom alting er, så kom du jo sikkert for at høre om min hang til frimærker. Det hele startede i 1948, hvor jeg noget undrende fandt ud af, at min mor “klistrede” penge på konvolutterne, for at afsende dem. I en alder af 5 år forstod jeg ikke helt konceptet. Jeg blev dog så betaget af motiverne, at jeg begyndte at samle på dem. Da jeg var 19 år havde jeg en af Danmarks største samlinger af frimærker, og værdien af dem var også begyndt at følge med.

Siden dengang har jeg bare nydt at samle på de mest kendte, eksklusive mærker og har rådgivet mange mennesker i tidens løb i både køb og salg af disse historiefortællere i miniformat. Ja, for det er det de er. Hvert frimærke har sin historie at fortælle…