Dating for travle og moderne mennesker

Dating for travle og moderne mennesker

30. marts 2020 0 Af Steen Jensen

For travle karrieremennesker er der ikke altid tid og overskud til seriøse romantiske forhold. Man vil måske gerne vente nogle år med at involvere sig alvorligt i dating igen med middage, biografture, blomster og lange samtaler. Dette betyder dog ikke, at man ikke har visse menneskelige behov. Derfor kan det være en oplagt mulighed med en mindre krævende form for dating.

Praktisk dating med fordele

En uforpligtende form for dating med fokus på det fysiske kan være fordelagtig for begge parter. Der findes masser af travle og optagede mennesker inden for begge køn, og derfor bør det ikke være noget problem at finde en, der har lyst til at tilbringe nogle nætter i selskab med dig.

Naturligvis findes der diverse apps specifikt udviklet til sexdating, hvor du let kan bladre dig igennem nogle forskellige muligheder. Der kan dog også være noget befriende ved at komme lidt ud en enkelt aften, møde nogen at tilbringe natten med, og derefter komme tilbage til hverdagen.

Et lille, uforpligtende frirum som afbræk fra den stressede hverdag kan være utroligt givende. Du får løsladt nogle af dine impulser, og kan på den måde bedre fokusere på karrieren og hverdagen, indtil du måske en dag får lyst til at falde til ro i et fast forhold.

Disclaimer