Mange finder sexchat indbydende

Mange finder sexchat indbydende

18. februar 2023 0 Af Signe Pedersen

Digitaliseringen har revolutioneret den måde, vi som mennesker er sammen med og interagerer med hinanden på. Det gælder både i forhold til erhvervslivet såvel som privat. Derfor er der også flere og flere, der er begyndt på såkaldt sexchat. Det lyder måske lidt kompliceret og fancy, men egentlig er det bare en chat, hvor man taler om sex. Derfor er der også meget vide rammer for, hvordan sexchatten forløber.

Nogle skriver frækt frem og tilbage, andre sender billeder og nogle vælger at bruge webcam. Det er helt op til dig, der sexchatter og så din partner. Du kan læse meget mere om denne form for sex i det følgende.

En nem måde at være sammen på

Den mest åbenlyse fordel ved sexchat er, at din partner og du ikke behøves være samme sted. Faktisk kan I befinde jer på hver sin side af jorden og stadig have en sexchat sammen. Derfor er der også mange, der benytter sig af denne form for sex, hvis for eksempel den ene partner i et forhold er ude og rejse.

Du behøves dog ikke være i et etableret forhold for at være en del af en sexchat. Nogle mennesker finder også sexpartnere online, som de har sexchat med. For nogle forbliver det blot ved sexchatten, hvorimod andre mødes senere hen. Det er igen helt op til dig og din sexpartner.

Husk din sikkerhed

Når du sexchatter, er der naturligvis ingen risiko for seksuelt overførte sygdomme. Men derfor er det stadig vigtigt, at du tænker på din sikkerhed. Særligt, hvis du sender billeder eller bruger webcam, skal du tænke over, at personen i den anden ende kan gemme video- eller billedmaterialet.

Hvis det er en kæreste eller ægtefælle som du sexchatter med, kan du formentlig godt stole på vedkommende. Men hvis du har fundet vedkommende online, eller jeres relation er ny, bør du tænke over, hvilket materiale du sender. Du kan risikere at sætte dig selv i en situation, hvor du bliver afpresset, fordi vedkommende truer med at offentliggøre materialet.

Nogle mennesker vælger derfor at tage billeder eller video, hvor deres ansigt ikke optræder. På den måde kan du stadig bevare din anonymitet, og du gør dig selv mindre sårbar over for en eventuel afpresningssituation.

Respekter grænserne

Sexchat er et meget elastisk begreb, fordi det dækker over alt fra frække beskeder til seksuelle videoer. Derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på dine egne og din partners grænser. Tal derfor om, hvor jeres grænser går, inden chatten for alvor går i gang.

Disclaimer