Tilbyd eller find hjælp på jobbi.dk

Tilbyd eller find hjælp på jobbi.dk

24. juli 2020 0 Af Steen Jensen

Har du lyst til at tilbyde dine kompetencer inden for lektiehjælp? Eller mangler du en lektiehjælper til dit barn? Begge ting kan lade sig gøre på jobbi.dk. Her mødes barnepiger, lektiehjælpere, rengøringsfolk etc.

Du kan få hjælp til enhver praktisk opgave inde på jobbi.dk. Så du bør ikke tøve med at oprette en bruger. Det koster blot et lille beløb om måneden, hvis du er en, som leder efter hjælp. Hvis du tilbyder din egen hjælp, er det helt gratis. Læs med i denne artikel, og hør hvorfor du skal blive medlem af jobbi.dk.

Tilbyd din egen hjælp

Vil du gerne tjene en ekstra skilling på at gøre rent i andres hjem? Så bør du tilmelde dig jobbi.dk. Det er ovenikøbet gratis.

Her kan du møde familier rundt omkring i hele landet, som mangler hjælp til rengøringen. Du bestemmer selv din egen løn, så du er faktisk din egen chef. Du kan give dig selv en høj løn eller en lav løn. Der er fordele og ulemper ved begge. Hvis du giver dig selv en høj løn, vil du måske ikke få lige så mange tilbud på opgaver. Hvis du har en lav løn derimod, vil opgaverne nærmest strømme hen til dig.

Derfor gælder det om at finde et lønniveau som ligger middel. På den måde vil du få størst glæde af jobbi.dk.

Find hjælp til alverdens opgaver

Vil du gerne have hjælp til at rive ukrudtet i haven? Eller mangler du en fast person til børnepasningen? Du kan få hjælp til dette, og meget mere, på jobbi.dk. Der er næsten ikke en opgave, som jobbi.dk ikke kan klare.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge jobbi.dk, spørger du måske dig selv. Først skal du oprette en bruger. Det kan være en god idé at bruge nogle vellignende billeder og skrive en personlig profil tekst. På den måde får arbejdsudbyderne det bedste indtryk af dig. Det handler nemlig om at vise, hvem du og din familie er.

Når du har indsat nogle gode billeder, og skrevet en personlig og informerende profiltekst, er du klar til at finde praktisk hjælp. Jobbi.dk er heldigvis nem at navigere i. Så det bør ikke være svært for dig at finde frem til den rette person.

Tjen penge eller spar penge på jobbi.dk

På jobbi.dk kan du både tjene penge og spare penge. Du kan nemlig tilbyde dine egen hjælp og tjene en god skilling. Jobbi.dk fungere rigtig godt som et studiejob. Du kan eventuelt arbejde som lektiehjælper ved siden af studiet. Det kan måske endda blive dit fuldtidsjob, hvis du finder mange opgaver.

Du kan faktisk også spare penge på jobbi.dk. Du kan nemlig finde arbejdere, som har en meget billig timeløn. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at få hjælp til de praktiske ting. Hvis du har en lav indkomst, kan det stadig lade sig gøre at få hjælp til rengøringen. Så det er altså ikke kun forbeholdt de rige i samfundet.

Disclaimer