Vælg det rigtige webhotel til Umbraco

Vælg det rigtige webhotel til Umbraco

30. august 2017 0 Af Louise

I de her dage hører vi oftere og oftere om Umbraco som kundernes valg, når det kommer til brugervenlige CMS systemer. Det er fordi det, i forhold til mange andre CMS, har valgt at fokusere på at lave brugen af deres CMS meget brugervenligt.

For nogle af de helt store CMS systemer har der aldrig været tænkt særligt meget over hvordan de er ar bruge for almindelige mennesker – eller det føles ikke altid sådan.

En af undtagelserne er dog Umbraco – der er fra starten tænkt ind, at det skal være et af de mest brugervenlige CMS systemer, der findes. Når man arbejder med et CMS, hvor brugervenlighed er tænkt ind fra starten af, så har man færre frustrationer omkring at arbejde med det, og det betyder også at man har en tendens til at være mere aktiv på sin hjemmeside.

Hvis ikke din hjemmeside er bygget i Umbraco, så fortvivl ikke, det er nemt at flytte din hjemmeside fra et andet CMS til Umbraco. Hvis man tager fat i et professionelt web bureau, så kan de typisk hjælpe med webhotel og selve flytningen. Så vil du hurtigt komme i gang med at bruge et af verdens mest brugervenlige CMS systemer.

For den almindelige bruger, er det lige gyldigt, hvilken teknologi, der ligger under de forskellige CMS systemer. Den erfarne, tekniske bruger ved at det er Microsoft .NET teknologien, der ligger bag ved Umbraco og derfor skal det webhotel man vælger naturligvis også understøtte dette.

Disclaimer