Er du klar til Valentinsdag i år?

Er du klar til Valentinsdag i år?

28. januar 2020 0 Af Louise

Okay, jeg må altså indrømme, at det ikke er en tradition, som jeg normalt har været fan af. Men det er som om, den alligevel kommer krybende gennem sprækkerne i vinduerne, ud ad de kække radio / tv værter i go’ morgen Danmark og via de utallige referencer dertil i amerikanske film og serier på både Viaplay, Netflix og HBO.

Idéen vinder på mig

Det er som om, jeg alligevel begynder at synes om idéen. At give en gave, en tilkendegivelse om kærlighed til en anden person. Ikke bare til sin kæreste, men også gerne til en ven man holder af. I grunden er det jo en ret fin tanke, når man sådan trækker alt det kommercielle hejs fra.

Nå, men for mig var dråben, der fik mig til totalt at give efter for denne, faktisk oprindeligt Norske tradition, at min skønne, dejlige, ellers ikke ret kreativt-gave-givende mand gennem efterhånden mange år, havde fundet min absolutte yndlings mascara fra Esté Lauder på nettet, bestilt den og fået den leveret fint indpakket. Der lå den så sammen med rundtykke og morgenkaffe på en helt almindelig søndag morgen og jeg blev helt utrolig glad i låget. Han var bare på nettet alligevel sagde han og så var han lige faldet over den. Nu ved jeg tilfældigvis, at lige denne model i mascara ikke findes ret mange steder, så han er ikke bare faldet over den og det gør denne ikke gæstus til noget helt særligt.

En praktisk gave er også godt

Derfor tænker jeg på valentinsdag…. for hvad er et bedre tidpunkt at give den mand man holder af en praktisk kærlighedsgave. Altså det er jo ikke særligt romantisk i sig selv at give en mascara eller et fiskehjul for den sagsskyld. Men det er hele det at man gider gøre sig den ulejlighed at finde lige den ting, der gør forskellen.

SÅ… nu har jeg været hele hans fiskekasse igennem og fundet at næsten det eneste han mangler er et etui til sit favorit fiskehjul. Her har jeg så fundet det https://onlinefiskeshop.dk/p/7202/Abu+Neopren+Hjuletui+Fastspole Faktisk det perfekte site hvis du er til utroligt kæmpe stort udvalg af fiskegrej til fiske nørden der har brug for lige den der specielle fiskedims. https://onlinefiskeshop.dk/

Det er bare noget, vi piger ikke forstår . Men jeg er til gengæld sikker på jeg får en utrolig glad mand, når han pakker sin lille fine gave op.

Glædelig valentinsdag – Louise

Disclaimer