Tur til Barcelona

Tur til Barcelona

27. april 2021 0 Af Oliver Christiansen

Jeg og min kæreste har talt meget om, at så snart vi kan komme til det, så vil vi gerne på en lang weekend til Barcelona. Vi synes, at det er fedt at besøge storbyer, og vi har for nogle år siden iværksat en plan. Vi vil hver sommer besøge en storby i Europa. Bare i tre eller fire dage. Kun lige for at finde ud af, om det er et sted, vi kunne tænke os at udforske mere. Det her med at afgøre, om vi vil udforske et sted, vi besøger, er en del af en plan, vi har: Vi drømmer om at bosætte os et sted i Europa i et par år.

Prøve Barcelona

Mest for at prøve det. Og for at få sat lidt kritiske øjne på den måde vi lever på herhjemme i Danmark. Vi er derfor begyndt så småt at kigge efter flybilletter til Barcelona. Sidste gang vi var afsted, var vi i Athen. Det er en ret fed by. Men det er ikke et sted, vi vil tilbage til. Dels er der et problem med sproget. Det lyder jo bare som en eller anden suppe, der strømmer ud af munden. Totalt uforståeligt. Dels er der leveomkostningerne. De står slet ikke i forhold til, hvad man får i løn. Så nej. Det var i øvrigt også en forfærdelig rejse derned.

Forsinket fly

Der var flyforsinkelse på afgangen fra Kastrup Lufthavn. Vi sad der og ventede i en kedelig hal i mere end 3 timer. Så når vi får grønt lys til at kunne rejse ud i verden igen, så vil vi intensivere vores søgen efter billige flybilletter til Spanien. Der kommer sikkert mange gode tilbud på flybilletter i den nærmeste tid. Flyselskaberne har jo store tab, som de skal indhente, hvis de skal overleve som virksomheder. Ja, vi er optimistiske – og glæder os til at kunne komme afsted.

Disclaimer