Hvornår har man en affære?

Hvornår har man en affære?

23. februar 2022 0 Af admin

Er du i tvivl om, hvornår du har en affære? Det kan være svært at afgøre, men det kan være, at du kan få lidt mere klarhed i denne artikel.

Hvad er aftalen med din partner?

Når man skal afgøre, hvorvidt man har en affære, så skal man først og fremmest starte med at kigge på det forhold, som man er i. Har I nogle aftaler om, hvad det egentlig vil sige, at man overtræder hinandens grænser? Nogle oplever også udfordringer i åbne forhold, hvor de bliver i tvivl om, hvorvidt de er sammen med en anden person på en forkert måde, hvis der f.eks. begynder at være følelser involveret.

Hvordan har du det selv?

Hvis du har dårlig samvittighed, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du har gjort noget forkert, så er det allerede et udtryk for, at du gør noget, der ikke er sundt for dig. Det kan være hårdt at sige farvel til én, som man måske holder af, men det kan være nødvendigt i nogle tilfælde.

Hvorfor begyndte affæren?

Overvej også, hvorfor din affære begyndte. Elsker du ikke længere din partner? Er der noget, du mangler? Det kan være, at du kan redde det forhold, du allerede er i.

Har I en aftale?

Er du i et såkaldt ”løst forhold” og søger du efter en affære, er nettet et oplagt sted at begive sig hen.

Er det primært det seksuelle, som drager dig, kunne en hjemmeside som erox.dk være et godt bud. Her kan du møde andre, som leder efter en affære nøjagtig lige som dig selv.

Erox.dk fungerer stort set ligesom en almindelig dating side. Så det handler altså om at få oprettet en profil, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvad du søger. Så er du egentlig i gang. Du kan nu enten kontakte andre profiler på siden, som du finder interessante eller du kan vente og se, om andre evt. tager kontakt til dig.

Disclaimer