Jeg elsker gratis

4. oktober 2017 0 Af Steen Jensen

Ja, jeg må erkende det. Jeg har en lidenskab for at, der er gratis – jeg elsker det simpelthen. Selvfølgelig skal det også være noget, som eg kan bruge til noget – eller i hvert fald noget, som jeg TROR, at jeg kan bruge til noget. Men så fanger det altså også, når jeg hører, at jeg kan få noget gratis.

Lad os nu tage et eksempel som forskellige byggematerialer. Der findes der f.eks. adskillige Facebook grupper, hvor der handles en masse brugte varer. Men ind i mellem er man også bare så heldig, at nogle af tingene simpelthen bare bliver foræret væk. Og det kan være alt fra vinduer og døre, til fliser, tapet, maling osv. Det er simpelthen bare så fedt. Der er da ikke noget bedre end at sætte en masse i stand og så vide, at det stort set ikke har kostet noget, udover den tid, som man selv har investeret i det – og så lidt penge til benzin, når man skal ud og afhente de forskellige ting.

Men der er mange andre gratis glæder her i livet. Nogle gange kan det være en god koncert, der er fri adgang til. Og andre gange er det smagsprøver i det lokale supermarked. Min venner kalder mig godt nok nogle gange for en nærigpind – men se er det i hvert fald en glad nærigpind – specielt, når jeg lige har fået mine fingre i noget, som er gratis 🙂

 

Disclaimer