Børn er skønne!

Børn er skønne!

5. april 2019 0 Af Oliver Christiansen

Børn har altid stået mit hjerte meget nær. Og især efter jeg er blevet ældre. Jeg fik mit første barnebarn for fem år siden, og det var en fantastisk oplevelse. Han hedder Jonas, og han er simpelthen den skønneste dreng. Siden er lille Ingrid kommet til, og hun er nu 3 år gammel. Når jeg ikke hygger mig med mine frimærker, er det de to størrelser, jeg fokuserer på.

Som bedstefar er det jo et privilegium at få lov at hjælpe til. Og det gælder både med det praktiske såvel som med det økonomiske. Min søn Holger og hans hustru har ikke alt for mange penge at slå til side med, så det er klart, at jeg som relativt velhavende pensionist hjælper til, hvor jeg kan. Sidste år blev Holger arbejdsløs i en periode, og heldigvis var han da medlem af en arbejdsløshedskasse ( Det Faglige Hus ), og det betød, at de to klarede sig i den periode. Nu er han i job igen heldigvis.

Jeg køber forskelligt til de to små, og heldigvis er jeg så moderne, at jeg kan finde ud af at købe på nettet. Jeg køber tøj til dem hos de søde mennesker i Funkylittlemonkey (pudsigt navn, ikke?). Og det er jo praktisk, at man kan den slags, når man bor så langt ude på landet, som vi gør. Og de sender så bare tøjet direkte til Holgers adresse, og hver gang er det glade stemmer i telefonen, når de ringer for at sige tak. Det er nu så hyggeligt!

Heldigvis kommer de også tit og besøger mig, og jeg har luret, at de to voksne altid sørger for, at Jonas og Ingrid har noget af det tøj på, jeg har købt til dem på nettet. Det sætter jeg pris på. Men hold da op hvro er børnetøj dog egentlig dyrt. Ikke fordi de er dyre hos Funkylittlemonkey – men det er bare dyrt i forhold til, hvad jeg betaler for mit eget tøj, der jo da er en del større.

Er der nogen af jer bedsteforældre derude, der køber tøj på nettet til børnebørnene?

Disclaimer