En afslappende bondegårdsferie giver hele familien fornyet energi

30. juni 2017 0 Af Steen Jensen

Hvis du har små børn, drømmer du sikkert om at holde ferie i rolige omgivelser. Bare tanken om at skulle flyve sydpå med børnene kan virke anstrengende. Det kan derfor være en god ide, at I ser jer om efter noget mere afslappende at lave herhjemme. Det kan for eksempel være, at I tager på bondegårdsferie hele familien. Det er en god mulighed for jer for at slappe af ikke langt fra jeres hjem. Derudover er der mange børn, der synes, at det er rigtig sjovt at komme en tur på landet og være tæt på store dyr som heste og køer.

Mange børnevenlige faciliteter på en bondegårdsferie

Der er flere bondegårde, hvor de har lavet en række faciliteter til familier, der er på bondegårdsferie. Ofte har I mulighed for at få jeres egen ferielejlighed. Der har I mulighed for at sove, I har en lille stue med fjernsyn og et lille køkken, hvor I kan lave jeres egen mad. Det er altså ligesom at være i sommerhus eller i ferielejlighed et andet sted.

Forskellen er bare, at I har et væld af oplevelser for børnene lige uden for døren. Der er nemlig mange bondegårde, der er indrettet, så de passer perfekt til en familie, der er på ferie. Det kan for eksempel være ved, at de har lavet swimmingpool, hoppepude og legeplads. Det er altså en god mulighed for at slappe af sammen.

Du kan tage dine børn med i poolen og lege med dem der. Du kan også sidde og se på, men de leger med de andre børn på hoppepuden eller på legepladsen. Det er en god mulighed for jer som forældre for at slippe lidt af og tage ferien i jeres eget tempo. Det er også en god mulighed for dine børn for at møde nogle børn på deres egen alder og få en masse sjove lege i gang med dem.

Spændende oplevelser på en bondegårdsferie

Har du små børn, ved du, at der ikke skal meget til, for at de bliver imponerede. Det kan derfor være sjovt for dem at opleve de forskellige bondegårdsdyr helt tæt på. De kommer til at klappe kaniner, heste og køer.

Derudover er der også mange bondegårde, der arrangerer små ture rundt på ejendommen. Det kan for eksempel være muligheden for at komme til at køre i den store traktor. Det er ofte noget, som børnene synes, er meget fascinerende. Har bondegården heste, vil der også være mulighed for, at dit barn kan prøve en træktur på hesten. Det er også noget, som mindre børn synes, er gevaldigt sjovt.

Det kan også være en tur ud til nogle af de steder, der er på bondegården. Måske er der en sø i nærheden eller en skov. Der er også mange bondegårde, der tager udgangspunkt i naturen omkring dem og arrangerer spændende ture for børnene derud.

En bondegårdsferie er altså en ferie på børnenes præmisser, hvor der er masser af ting, som de kan have det sjovt med. Det gør det nemt for jer som forældre at slippe af.

 

Disclaimer