Bliv din egen tryllekunstner

Bliv din egen tryllekunstner

28. august 2018 0 Af Steen Jensen

Hvem kan ikke tænke sig at være festen midtpunkt og den, som alle de andre kigger beundrende på? Og det kan du blive, hvis du beslutter dig for at blive din egen tryllekunstner.

Det er nemlig muligt ved at investere i nogle af alle de herlige tryllesæt, som man kan købe på nettet. Og kommer du først i gang, er det næsten med garanti sikkert, at du bliver så grebet af det, at du tryller lang, lang tid fremover.

De fleste af tryllesættene indeholder en række tricks. Og så er det bare om at komme i gang med at øve sig, for at blive så dygtig som overhovedet muligt. For øvelse skal der altså til. Ellers bliver det nemlig alt for let for dine tilskuere at aflure dine trick. Og så er der ikke ret meget ved det. Og så ryger beundringen fra venner og bekendte altså også ret hurtigt.

Tænk lidt over hvilken type tricks du gerne vil starte med at lære. Er det tricks, hvor du tryller noget væk – og måske frem igen? Eller er du mere til tricks med kort eller terninger? Du kan altid udvide antallet af trylletricks senere. Start med dem du synes ser sjovest ud og øv dig så rigtig godt på dem.

Når du har styr på at udføre dine tricks, er det bare om at komme i gang med at optræde med dem. Start med familien og nogle af dine bedste venner som tilskuere. Og når du så efterhånden har sikkerheden og føler at du har helt styr på at udføre dit show, kan du optræde for endnu flere.

Det siges, at øvelse gør mester. Og det gælder i høj grad for en god tryllekunstner. Der skal masser af øvelse til. Men så kan du også sagtens blive festens absolutte midtpunkt.

Disclaimer